Zonnige lingerie!

SMILE! IT'S SALE!

Je vindt in de Lovely Lingerie Outlet alleen maar merklingerie, bad- en nachtmode. Met ALTIJD minimaal 50% tot wel 80% korting op de winkel verkoopprijs! Ook voor de grotere maten! 

GRATIS VERZENDING VANAF 30,00!

Esprit in de spotlights! 

Lovely Lingerie Outlet biedt je alle topmerken BH's, waaronder Esprit. Dit merk heeft haar eigen mooie uitstraling!
Met echte Esprit printjes en kleurtjes. Perfect voor de zomer! Schouderbandjes die gezien mogen worden, en vaak wisselbaar naar halter of kruislings over je rug. Handig voor al je verschillende zomertops en jurkjes!
 

Daarnaast hebben we alle slips, strings en hipsters die je je kunt wensen! Ook van Esprit, mooi bijpassend bij je BH! Esprit lingerie staat voor inspiratie, enthousiasme, kwaliteit en voor karakteristiek, dat past toch ook bij jou? Check it out! 

Naast Esprit heeft de Lovely Lingerie Outlet lingerie van onder andere Sapph, Esprit, Triumph, Passionata en Felina, beachwear van Beachlife, Sapph en Esprit en homewear van bijvoorbeeld Pastunette en Rebelle. Van S tot en met XXL en ook de grotere cupmaten! Alles voor je dagelijkse basics maar ook voor je elegante setjes. En ALTIJD minimaal 50% korting op de normale winkel verkoopprijs, oplopend tot wel 80% korting!

VERRAS JE PARTNER, OF GEWOON LEKKER VOOR JEZELF!
KOM SNEL SHOPPEN IN DE LOVELY LINGERIE OUTLET!
 

Liefs Mel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.