Wat heb ik een geweldige relatie!

Wat krijg ik vaak verbaasde blikken als ik vertel dat we al een heel tijdje samen zijn!

We lijken nog zo verliefd… Nou, ik zal je vertellen…we lijken het niet alleen, we ZIJN het! Graag deel ik met jullie hoe mijn partner en ik ervoor zorgen dat we dichtbij elkaar blijven, onze relatie spannend houden en elkaar niet uit het oog verliezen.
En weet je…. bewust er mee bezig zijn is gewoon al leuk;)

Verrassend snel verliefd

We werken samen in dezelfde stad. Het grappige van Facebook is dat je op een gegeven moment mensen voorgesteld krijgt die bevriend zijn met je eigen vrienden op Facebook. En zomaar opeens wordt er een vriendschapsverzoek verzonden. Daarna volgt natuurlijk de logische vraag: “Kennen wij elkaar?”
En nee.. we kennen elkaar niet, het verzoek is per ongeluk verzonden! Grappig!
Maar wat leuk om je zo te ontmoeten! En daar gingen we…wie ben je, wat doe je, hoe ziet je leven eruit. Goed, je begrijpt het al, van het één kwam het ander en vijf dagen later zaten we samen aan een koffie-date, welke uitmondde in een etentje met hele fijne gesprekken. We voelden elkaar feilloos aan, hadden dezelfde interesses en toekomstplannen.

Op dat moment begonnen de vlinders al te fladderen en konden we elkaar niet meer loslaten. Er was direct iets wat ons aantrok in elkaar… dat wilden we verder ontdekken! Vanaf dat moment vinden we het beiden fijn om de ander te verrassen. En maken we ECHT tijd voor elkaar.

Wil je graag weten hoe we dat doen? Dit zijn mijn tips:

  1. Maak tijd voor SAMEN

In vergelijking met andere stellen hebben we best veel we-time. Avondjes samen waarbij we geen afspraken hebben maar lekker samen zijn. Ook in het weekend zorgen we dat we tijd voor elkaar maken. We eten samen gezellig in de stad met een lekker wijntje, of koken thuis. Regelmatig pakken een filmpje in de bios, kijken dan intensief naar de filmeffecten en bespreken stiekem de mensen om ons heen haha! Lekker shoppen (hoe gaaf, ik heb een man die daar van houdt!), een dagje naar de sauna, een stad ontdekken, of intensief praten over onze toekomstplannen. Zoveel opties! We vergeten onze vrienden zeker niet en doen ook echt leuke dingen met hen, maar we gaan ook bewust met z’n tweetjes op pad. Daten met elkaar, hoe gaaf is dat!

  1. Elkaar verrassen

Na een tijdje kennen we elkaar best goed. Toch blijven we elkaar bewust verrassen. Dat kan met iets heel kleins. Romantisch alle kaarsjes aan als we thuis zijn, lieve appjes, een speciale fles wijn die al op tijd koud is gezet, leuke kleding (omdat je weet dat de ander het leuk vindt dat je je leren broek aan doet), mooie lingerie of heel simpel, een lief kaartje!

  1. Samen eten is een feestje

Regelmatig koken, dus gerechten samen uitzoeken, groentes snijden en keuren of het resultaat is wat we ervan gedacht hadden. Zo leuk! Vorige week heb ik een mooi setje aangetrokken vlak voordat we gingen koken, om hem te verrassen… weer een nieuwe ervaring;) Ook ons ontbijt een is een fijne gezamenlijke start van de dag.

 

  1. Complimentjes

Blijf elkaar complimentjes geven! Wij doen dit echt regelmatig. Meestal gaat het zelfs onbewust. “Je ziet er mooi uit” of “Wat ruik je lekker.” En we menen het, we zeggen het niet omdat we vinden dat we dat moeten zeggen. We benoemen ook vaak naar elkaar hoeveel we van elkaar houden en hoe fijn we het hebben samen. Je realiseert je dan echt hoe gelukkig je mag zijn dat je in elkaars leven bent.

 

  1. Toekomstplannen

We praten heel veel over de toekomst. Wat we allebei leuk vinden om te doen, en allemaal nog graag willen gaan doen en bereiken. Ik merk dat we elkaar daar op een hele fijne manier in stimuleren, motiveren en dat we daar inmiddels samen in verder groeien. Lovelylingerieoutlet.nl is daarvan ook een onderdeel. We willen beide heel graag iedereen de kans geven om te genieten van prachtige merklingerie, voor outletprijsjes! Want mooie, spannende, fijne en goede lingerie gaat zeker veel extra’s toevoegen aan je relatie. Zo fijn als je jezelf kunt zijn en je helemaal kunt geven aan je liefde! Wees jezelf, je bent mooi zoals je bent!

 

Kijk lekker rond op onze site en kies wat moois!
Voor jezelf of voor je partner, allebei perfect!

 

Liefs Mel