Me-time! Zo fijn!

Een lekker avondje voor jezelf! Zo fijn!

In love met Me-time! Herkenbaar? Ik denk dat we allemaal wel eens de behoefte hebben aan een heerlijk avondje alleen. Gewoon met niemand om je heen, alleen jij in je cosy pyjama, zonder mobiel en met Netflix op de achtergrond. Waarop een heerlijke feel good movie speelt, die je ongestoord voor de 5de keer kunt afspelen zonder dat er commentaar volgt van je liefje;)

Ik vind dat ook heerlijk af en toe! Allemaal chill dingetjes doen die er in de doordeweekse flow snel bij inschieten. Natuurlijk met een lekker glas wijn binnen handbereik.

Vaak volg ik dan hetzelfde ritueel.

  • Eerst lekker op de bank die zwijmelfilm ongestoord kijken op Netflix
  • Ondertussen ga ik mijn lingerie opruimen en ordenen. Lekker alle setjes weer compleet in de lingerielade, zodat ze
    ’s ochtends makkelijk voor het grijpen liggen. Want hé, we willen toch elke dag een matchend setje? Ik word altijd zo blij van mijn mooie lingerie!
  • Daarna gaat er heerlijk warm water in bad, zet ik in de badkamer allemaal kaarsjes, de nieuwe afspeellijst van Billy Eilish op Spotify gaat aan en ik pak de Linda, de Psychologie en de Happinez die al twee weken klaarliggen om gelezen te worden. Er gaat een flinke scheut badschuim in en dan lekker een klein uurtje chillen in het warme water… met af en toe een beetje warm water erbij natuurlijk hihi
  • Nadat ik helemaal zacht en ontspannen ben, doe ik mijn meest fijne pyjamaatje aan, zoek ik mijn favoriete nagellak op en gaan mijn hand-en teennagels in dezelfde kleur!


Met deze planning weet ik zeker dat ik aan het eind van de avond weer helemaal ben bijgetankt en klaar ben voor “het dagelijkse leven”. Ik neem me voor om in elk geval elke twee weken een Me-time avond te nemen. Om daar alvast op voorbereid te zijn zorg ik ervoor dat mijn lingerie en homewear altijd voldoende is.

Heb jij nieuwe lingerie nodig of aanvulling op je fijne homewear?
Verwen jezelf, en ga lekker shoppen op Lovelylingerieoutlet.nl.


Liefs Mel.