Happy 2020!

Op een spetterend 2020!

 

En ja hoor! Het is 1 januari 2020! We zijn alweer een jaar verder! Wat gaat de tijd toch snel. Wat heb ik heerlijke feestdagen gehad! Wat hebben we genoten van elkaar! Weer helemaal bijgepraat met al mijn naasten. Echt een moment van bezinning, het eind van het jaar. Dagen om na te denken over alles wat je wilt gaan doen in 2020. Maar ook zooo genoten van alle lekkers! Mezelf weer prachtig gevoeld met mooie lingerie onder mijn perfecte kerstjurkje!

 

Misschien ben je benieuwd naar wie ik ben. Ik ben Mel, 35 jaar, samenwonend, 3 kids en ik ben samen met mijn partner de stuwende kracht achter Lovelylingerieoutlet.nl. Lingerie heeft altijd al onze interesse gehad. Is lingerie namelijk goed aangemeten en van heerlijk materiaal? Dan herken je vast dat je je extra goed en mooi voelt met een mooi setje. Van kant bijvoorbeeld, of een spannend zwart setje, string en BH bijpassend natuurlijk ;) Of toch dat corrigerende onderjurkje waardoor je nieuwe jurk zoveel mooier zit :) 

 

Wij willen graag dat jij je mooi voelt. Dat is ons doel voor 2020. Daarom hebben we lingerie van de beste merken, zoals Chantelle, Esprit, Sapph en Passionata. Kun je iets niet vinden op onze site? Laat het dan weten, misschien kunnen we je toch helpen. Daarnaast heb ik veel kennis over pasvorm, materiaal en maten dus wie weet kan ik je een waardevol advies geven.

 

Ben je Esprit-fan? Houd dan Lovelylingerieoutlet.nl in de gaten want volgende maand ga ik je wat  leuke feitjes vertellen over Esprit. Dit heerlijke comfortabele merk, met haar specifieke printjes en kleuren, zorgt voor veel lingerie-liefde!

 

Tot de volgende keer,

Liefs Mel

 

www.lovelylingerieoutlet.nl