Houd jij ook zo van december?

Wij houden van december!

 

Herken je dat? Dat fijne gevoel in december. Het is dé maand van bij elkaar zijn, echt even tijd voor elkaar.
We mogen ons dan ook even weer extra speciaal voelen. We besteden vaak wat meer aandacht aan ons haar en onze make-up en doen ons best om er feestelijk uit te zien met een toffe outfit. Leuk voor jezelf én voor je partner!
Ik ben gek op die feestelijke dagen!

 

Ook houd ik ervan om mijn partner te verrassen in december, met een stoer of spannend setje onder mijn kerstoutfit. Bijvoorbeeld met glitters, kant, in mooi zwart of juist spannend rood! En af en toe is het superfijn om je extra zeker en mooi te voelen met wat corrigerend ondergoed.

 

Mijn favoriet is het strakke zwarte kerstjurkje. Hoe zorg ik ervoor dat mijn jurkje optimaal tot haar recht komt?
Hieronder mijn tips:

  • Een mooie kanten BH
  • Een mooie hoge tailleslip
  • Een prettig corrigerend onderjurkje
  • Glanzende kousen
  • Hakken om het geheel af te maken.

 

Dé manier om je supermooi te voelen tijdens het familiediner of een avondje borrelen met vrienden.

Je kunt er ook voor kiezen om je lover, partner of vriendin te verrassen met een mooie slip, string, BH of een compleet lingerie setje en dat onder de kerstboom neer te leggen. Ik weet zeker dat dit erg in de smaak gaat vallen.

 

Ik wens je een hele fijne december! Geniet van de feestdagen en van elkaar!

 

Liefs Mel

 

www.lovelylingerieoutlet.nl