Ben jij wel lief voor je lingerie?

Vanochtend stond ik voor mijn kledingkast. Ik trok mijn lingerielade open om er een leuk setje uit te halen.
Matchend ondergoed geeft mij altijd een beter gevoel, ik voel me dan echt mooi… herkennen jullie dat?
Oké, dat even terzijde ;)

 

De eerste indruk van mijn lingerielade is goed. Veel zwart, wat leuke gekleurde setjes en ook frisse witte lingerie. Ik heb een gladde zwarte T-shirt BH in gedachten met een mooie zwarte string. Terwijl ik in mijn lade zoek vallen me opeens een aantal dingen op. Sommige witte setjes zijn niet echt fris wit meer en worden een beetje smoezelig, hier en daar zie ik wat slips die hun mooie vorm beginnen te verliezen en nadat ik mijn favoriete zwarte T-shirt BH heb aangetrokken voelt het alsof ze niet meer de stevigheid biedt die ze eerst gaf….tijd voor nieuwe lingerie, dat is duidelijk!

 

Maar hoe ga ik mijn nieuwe lingerie echt mooi houden? Nadat ik Google om advies heb gevraagd zijn er een aantal zaken heel duidelijk, en die wil ik graag met je delen!

  • Het allerbeste is om je lingerie met de hand te wassen. Wil je toch je wasmachine gebruiken, was je lingerie dan op maximaal 30 graden, op een fijnwasprogramma
  • Sorteer je lingerie op kleur voordat je het wast
  • Gebruik altijd een vloeibaar wasmiddel
  • Wasverzachter mag, maar het liefst zo min mogelijk. Het zorgt ervoor dat het elastiek in je lingerie slap wordt
  • Doe je lingerie nooit in de droger maar leg het op een plat oppervlak om te drogen, de vorm blijft dan optimaal!

 

Mijn laatste tip. Is je lingerie echt niet meer te redden? Neem er dan afscheid van en verwen jezelf met merklingerie. Het voelt misschien even als een investering maar zeker weten dat je er heel veel plezier van gaat hebben!

 

Liefs Mel

 

www.lovelylingerieoutlet.nl

Merklingerie voor outletprijzen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.