Wat doet lingerie eigenlijk voor je?

Wie ziet het nou, zie ik je denken. Het zit maar onder mijn kleding.
Remember…lingerie is een uiting van je gevoel, net als de kleding die je draagt.
Voel jij je wel eens “on top of the world?” Ik wel, ik sloof me dan helemaal uit. Een mooi stijlvol jurkje, kousen die volop glanzen, mooie bijpassende pumps of hoge laarzen… dan wil ik ook mijn mooiste lingerie eronder.
Met een BH die net een beetje push up geeft en een string die mijn billen mooi uit laat komen.
 
Maar ik kan me ook heel vrouwelijk en fijn voelen als ik zin heb in een relaxte zondag en mijn fijnste homewear uit de kast zoek, (niet die oude verwassen pyjama waar je eigenlijk allang afscheid van had moeten nemen natuurlijk ;)), met een mooie en comfortabele bralette, lekker zonder beugels, en een mooi naadloos broekje, wat onzichtbaar is, en nog belangrijker… heerlijk draagt! Ook dan zorgt het dragen van deze lingerie dat ik me “on top of the world” voel, ook al is het een lazy sunday afternoon.  

 

We weten het allemaal wel…eigenlijk heb je niet altijd zin om te investeren in je lingerie, maar je weet dat je je er beter door voelt, mooier en zelfverzekerder! Lingerie waarin jij je aantrekkelijk en fijn voelt, doet wonderen.

 

En vergeet niet dat we allemaal onze eigen pluspunten hebben. Het is belangrijk om deze in gedachten te houden wanneer je je nieuwe lingerie koopt. Je kan ze met de juiste lingerie net dat beetje extra geven, dat is toch nooit verkeerd? ;)

 

Tot snel op Lovelylingerieoutlet.nl!

 

Liefs Mel