Ik ben Sapph fan, jullie ook?

Deze week ga ik je wat vertellen over 1 van mijn favoriete merken, Sapph! Wat een prachtige vrouwelijk lingerie heeft Sapph! Je kent de modellen vast! Voorgevormde push-up BH’S, sexy strings of een fijne slips: er is voor elke vrouw en ieder figuur mooie Sapph lingerie.

Waar herken je Sapph lingerie aan? Mooie vrouwelijke details, veel kant, mooie prints en andere gave details, luxe stoffen en een goede pasvorm waardoor je figuur prachtig uitkomt! Denk je eens in wat dat met je doet… je gaat je verleidelijk voelen, sexy, waardoor je je ook net even zekerder van jezelf voelt. Dit straal je ook uit! Verover de wereld en laat je door niemand tegenhouden!!

Naast lingerie heeft Sapph ook een ruime keuze in badkleding. Als ik een dagje strand doe dan wil ik graag vol zelfvertrouwen over het strand flaneren, heb jij dat ook? Kies uit de verschillende bikini’s en badpakken en zoek het model dat jouw figuur net die extra boost geeft. Sapph heeft stevige bikinitops voor de vollere borsten, voorgevormde tops of tops met alleen een beugel. Mooie hoge cups of juist een sexy lage push up cup voor de kleinere cupmaatjes. Qua broekje kun je kiezen uit het “gewone” slipmodel, het strikbroekje of juist de hipster die alles een beetje meer bedekt en gelijk ook lekker sportief oogt.

 

Op Lovelylingerieoutlet.nl vind je een ruime keuze in Sapph lingerie en Sapph badmode. Ik weet zeker dat er iets moois voor je bij is. Zelf ben ik gek op mix & matchen. Lekker verschillende tops en broekjes met elkaar combineren waardoor je er elke keer weer verrassend uitziet. Gaaf toch? En alles van Sapph is op Lovelylingerieoutlet.nl met minimaal 50% tot maximaal 80% korting t.o.v. de winkelprijs, dat is lekker scoren!

Liefs Mel